O nama

XenaLab nastao je kao odgovor na vrlo zahtjevne potrebe suvremene žene da se zaštiti od negativnih učinaka ubrzanog stila života. Naša platforma za zaštitu zdravlja i ljepote, izvana i iznutra, bazira se na suvremenom znanju o utjecaju prirodnih sastojaka na sprječavanje starenja kože. Inovativne formulacije proizašle su iz pomno odabranih sastojaka u optimalnoj kombinaciji i koncentraciji, koji su podkrijepljeni zdravstveno odobrenim tvrdnjama. Mi vjerujemo u kvalitetu, jednostavnost i održivost proizvoda koje plasiramo na tržište. S toga su naši proizvodi kreirani kako bi se diskretno integrirali u kvalitetnu dnevnu rutinu.

Naša vječna inspiracija su snažne, samouvjerene, buntovne i odvažne žene koje se žele zauzeti za ljepotu i zdravlje svog tijela i uma. Iz slojevitosti karaktera HERO žene proizašao je HERO by XenaLab.

Svi XenaLab dodaci prehrani se proizvode sukladno najvišim potrebnim standardima. Koristi se tehnologija za izradu farmaceutskih proizvoda a proizvodi prolaze strogu kontrolu kvalitete prije lansiranja na tržište.

Košarica

zatvori
Scroll To Top